シマダ サオリ   SHIMADA Saori
  嶋田 さおり
   所属   広島修道大学  健康科学部
   職種   教授
発表年月日 2019/08
発表テーマ Spice use and salt reduction awareness  スパイスの使用と減塩に対する意識について
会議名 The 20th ARAHE BIENNIAL INTERNATIONAL CONGRESS 2019
学会区分 国際的な研究会・シンポジウム等
発表形式 ポスター
単独共同区分 共同
開催地名 Hangzhou, China
発表者・共同発表者 共同発表者:嶋田さおり,西村美津子
概要 To explore the effective use of the flavors and pungent aromas of spices in reducing salt intake, this study investigated the awareness and use of spices among young women.
 It was found that young women who are highly conscious of salt reduction use spices frequently on a daily basis.
本人担当部分:調理学的見地から研究の企画立案,調査結果の分析,データのとりまとめを行い,代表者として発表した。